A házas élet előnyei :)
Megírtam nemrég az ítéletem egy Ignisről, és most ide kívánkozik az a gépkocsi, amivel "megcsaltam" és "szakítás lett a vége.
Történt velem, hogy egy forró Júliusi napon igába hajtottam a fejem és, ahogy ilyenkor lenni szokott el kezdtünk tervezgetni. Osztottunk szoroztunk és arra jutottunk, hogy ha később gyereket szeretnénk, akkor most kell autót cserélni, mert az Ignisért még most effektíve jó árat kapok és gyerek mellet 3-4 év múlva ezt már nehezebben tudjuk megtenni.
Több szerencsés csillag is ránk ragyogott, amikor ezután még félig csukott szemmel el kezdtünk nézegetni kocsikat.
Kezdődött azzal, hogy egyik családtagom adott nekem kölcsön (kamatmentesen) a másik, hogy kaptam egy remek ajánlatot az Ignisre, és a harmadik az, hogy egy jó barátom felajánlotta, hogy a kereskedésben lévő diesel 9 hónapos tesztautót elvihetem jóárasítva 10000km-el.
Előtte szétnéztem a piacon, túrtam a HAHU-t több autót megnéztem Toyota auris, Kia Ceed, I30. Ezek közül szinte az összes benzines volt, idősebb és több kilóméterrel. Amikor a hatodik helyen néztek hülyének, akkor már motoszkált bennem, hogy asszonyt rábeszélem, hogy 3.2 millióért vegyük meg ezt a kocsit. Elvittem, kipróbáltuk, körbejárta és szerelem volt az első látásra részéről.
Jah egyébként jegyezném meg, hogy 27 emailt küldtem ki különböző szalonokba ajánlatot kérve Fiat Linea-tól kezdve a Renault Megane-ig mindenhova. Nos jelezném, hogy 5 azaz 5 választ kaptam. Többiek le sem szartak... Akkor ne sírjanak, hogy nem tudnak eladni kocsit.
Visszatérve a vásárláshoz... Szóval a kocsi elment én még tettem hozzá pénzt, majd a rokontól kapott összeggel kifizettük a kocsit.
2 napja van itt, de imádom!!!! Ahol én használom 80-90 km-nél nem megyek gyorsabban (M0) itt a fogyasztása ebben a tartományban 4.0 liter!! Szinte hihetetlen.
Remélni tudom, hogy 8 év múlva is hasonlóan fogok róla vélekedni.
- Semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2009 |