Autók » Hyundai » H-1 (1997-2005)

H-1 2,5 tci

Jó és nem is ronda

2002-ben vásároltam mint munkaezközt 6 személyes teher akkor még lehetett ilyet vásárolni, elsösorban az ár és az évjárat miatt választottam ezen az áron egy 1997-es toyotát kaptam volna 2.5-ös szivódizelt, ez a motor ami benne rejlik 1 mitsubishi utánzat csak a felirat más ezt rakják az L200 tipusba is az olajszür?t?l az ékszíjakig minden mitsubishi egy bevált moci. A kényelem személyautót megszégyenít? széria tartozék az elektromos ablak, centrálzár, az állitható kormány magasság, és az automata difizár ami 1 toyota esetében akár 400000 Ft-ba is kerülhet müszerek, kapcsolok japán autótól megszokott elég gyenge kinézet?, a kárpit már egy jobb minöséget képvisel. Jó vezetni minden nap használom egy dinamikus megindulos már amint egy kisbusztól el lehet várni. A fogyasztását a láb méret határozza meg max 12 liter, az én autóm 100 lóerös, de állitolag a 140 lóerös az megáll max 10 literb?l is. Szerintem az emberek idegenkednek t?le mert koreai és nincs tapasztalat, én nem bántam meg Japán minöség koreai áron ez az igazság mindenkit biztatok aki akar venni megéri a pénzét.

- Kardán kereszt csere 18000Ft, Generátor javítás 12000Ft

Hyundai Gy?r