Autók » Hyundai » Getz (2002)

Getz 1.5 CRDI

Ideális kisautó középkategóriás tulajdonságokkal!

Bevallom előitéletem volt a márkával kapcsolatban. Ford párti voltam. Haverom mondta, hogy csak próbáljam ki. Kipróbáltam, beleszerettem. Igazi kivűl kicsi, belül nagy! Nem úgy, ahogy a más márkáknál! Tényleg nagy!
Gazdaságos és megbízható. Kis méregzsák! Ha akarom, bizony a nagyokra is rá tudom hozni a frászt! 130-nál szépen emelgeti az orrát! Könnyedén megy! Olyan az érzésed, mintha végtelen lenne a motor, de aztán természetesen nem így van.
Hidd el össze tudom hasonlítani! Ez a 26-ik autóm! Szerintem a maga kategóriájában rendkívül jó vétel! Ajánlani tudom.
Erős motor, nagyon erős karosszéria, jó úttartás, ragyogó fékek!
Hiányosság? Lehetne hatékonyabb a klíma! Az első ülést jó lenne hosszaban állíthatónak kialakítani! Hiányzik az ülés dönthetőség. A hátsó futómű lehetne még jobb. De ezért az árért!! Reszkethet Európa!!

- Semmi!

Hyundai Tarján Bp. Bojtár u.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Fókus II Következő autója? Hyundai! I20, vagy i30