A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Hyundai » Coupe (2002)

Coupe 1,6 

Az ítélet értékelése
2,5(23 db)

Nem drága, de igazán különleges darab...

Szöveges ítélet

Régóta tervezgettem, hogy írok valami objektívebb ítéletet, de nehezen lehet elvonatkoztatni.
Három évvel ezelőtt tanácsot kértem a barátomtól, hogy milyen autót venne a helyemben 1,5-2 millió forintból, ami nagyon jól néz ki, és elég ritka ahhoz, hogy a nagyképű "királyok" még nem húzták le a presztízsét!
A kedves barát belinkelt egy kupét, én elájultam. Másfél millióért ilyen dekoratív autót lehet venni?
Elmentem, megnéztem és fülig érő szájjal megvásároltam a Hunyadit! Persze én egy csöves, átlagember vagyok, ki lehet röhögni, hogy egy ilyen értékű autótól elájul a p*raszt, igazán röstellem magam, hogy nem telik 8 milliós 6-os bmw-re... Bár annál viccesebb, amikor az új ötösből lesik a milliós coupet...A lényeg, hogy szerelmes lettem első látásra, és még pénzem is volt rá. A kinézetről nincs mit mondanom, vegyetek ebből az árból egy tizenhatezredik 3-as bmw-ét, vagy egy 4-es audit, tudjuk, hogy miről van szó! Élveztem, hogy forgolódtak utána, élveztem, hogy többnek nézték annál, ami! De azt ne felejtsük el, hogy ebben az autóban valóban különlegesnek érezheti magát az ember, MERT AZ IS! Amilyen az autó, olyan az ember is!
Valóban alacsonyan van benne az ember, főleg leültetve, de teljesen biztonságban érzed magad benne, ahova rakod oda megy, a futóműve pazar, nagyon remekül fogja az utat! A problémám csak annyi, hogy olyan mint egy játék autó, valahogy komolytalan! Nyikorog belül a legtöbb elem, ha jól megszorítod. Azért nem egy Mercedes minőség! Kettő ilyen autóm is volt,tudom, hogy miről beszélek! Egyszerűen nem tudtam belőlük kiszeretni, olyan mint egy jó k*rva!
Szervizzel semmi problémám nem volt, csak a kötelező dolgokat kellett rajta cserélni, azért mégis egy ázsiai márka, nem olasz, francia fos...Ha olyan autót szeretnél venni, ami olcsóbb mint a lakásod (amit még ki szem fizettél), és szebb, ritkább mint egy mai 4-5 milliós "presztízs" autó, akkor mindenképpen ajánlom Tény, hogy ha autó kell a csajozással, mér régen el van b*szva, de nem tehet róla az ember, ha felkelti a hölgyek figyelmét a sz*r 2 milliós autóval... De ha csak ki akarsz tűnni a tömegből, egy kicsit más szeretnél lenni mint a többi, akkor is bátran biztatlak, VEDD MEG, nem fogod megbánni! Igazi nyári, szép, megbízható autó. Csak jó szájízzel tudok mindkettőre emlékezni, talán, ha megvadulok, veszek egy Genesis Coupet is egyszer! Bár abból az árból, mér igazi autót is vehet az ember! :)
Lehet, hogy egy kicsit rapszodikus voltam, de összességében ár-érték arányban ez a legjobb választás, ha a külső és a megbízhatóság a legfontosabb érték!
A következő autóm kicsit komolyabb lesz, nem vagyok már 22 éves...

Hibalista

- Az első autón a hűtőt kellett cserélni, a másodikon semmit...

Ide hordtam szervizbe

Kedves barátom.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Kényelem (9) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 78000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 35000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Focus Következő autója? S40
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Hyundai Coupe 2002 (2007)

További ítéletek (11 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)