Autók » Hyundai » Coupe (1996-2002)

Coupe F2 evolution

amire nem szamitottam

egy veletlen soran jutattam hozza, nagyon kedvezo aron. ez egy F2 Evolution coupe, amibol csak 1513 epitettek az MSD szervizben, Peter Stevens (Mclaren F1) vezetesevel. tobbek kozott csereltek a fek, legszivo, kipufogo, hang-rendszert, audio rendszert, kapott bor uleseket, kromot, stb.
a motorterben egy diszkret tablacska az auto sorszamaval. enyem az 589. csak az Egyesult kiralysagban arultak.
negativumkent hoznam, hogya csomagtarto egy vicc, a gyerekulest nem tudom beletenni. uh az vagy hatul van, vagy otthon :) fogyasztasra nem rosz, nekem az automata van, az varosban 8-10 litert, autopalyan 6-8. fugg az O/D es a sport mod hasznalatatol.

mindent egybeveve imadom. nagyon keves maradt ami nem tort ossze, nem epitette at valami boyracer. amiota megvettem 1et lattam csak. london-heviz tavot gond nelkul megtette.
az auto nagyon nehez, 1,6t az onsulya. uh kicsit lomha, de ha eleri a 4000 fordulatszamot, onnan huhuhuhu. akkor indul be igazan. keresni kell egy jo kanyargos utat, kikapcsolni az overdrive-t, atrakni sport modra, aztan nyomni. nagyon jol reagal a kanyarban, stabil, a hatso szarny (gyari) tenyleg segit lenn tartani a feneket.
csaladosoknak nem ajanlom. csak 4 szemelyes.

- izzok allandoak kiegnek ciklikus korben - elso csapagy -

badacsonytomaj az Badacsonyorsi uton levo szerelo szervizelte nyaralas alatt, minden alkatreszt megszerzett egy brit belpiacos kocsihoz (honnan?)

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás l