Autók » Hyundai » Atos (1998)

Atos 1.0

Mediterrán villám(vagy kanalam?)

Szóval nem volt az enyém s?t egyszerre három egyforma ATOS ról írok. Görögországban 3 egymást követ? évben béreltem ilyen típusú autót. Mindhárom klímás 1.0ás volt. Nagyon meg voltunk elégedve a kis autókkal! Két feln?ttnek és két gyerk?cnek abszolút kényelmes. A hegyi szerpentineket és az autópályákat is jól bírták bekapcsolt klímával is. 120-130 körül is szépen és biztosan futottak, elég er? volt bennük a kis motor ellenére is.
Egyszer béreltem mást: egy fiat UNO-t de meg is bántam, le robbant korfun a pandokrator hegységben...
Ütöttem vágtam a bérelt verdákat annak rendje módja szerint:) De semmi gond nem volt vele soha. Még az alját is le gyalultam terepen bosszúból mert nem volt samurai-amit bérelni akartam:) De meg sem kottyant neki!
Nem tudom mennyire szervíz igényes de a régebbiek olcsón 8-900ezer körül kaphatóak most nálunk és garantáltan jobb mint egy vagon R vagy egy swift...

- semmi

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998