Tökéletesen megbízható, mindig megy és olcsón
10 éve ny?vöm, jól bírja. Ami rossz benne, hogy nyáron iszonyú meleg légkondi nélkül, ez a kialakításnak köszönhet?. 10 évesen elég rozsdás a hátsó kerekeknél, 2 éve még semmi se volt, ugyanakkor gyönyör? fényes, egyáltalán nem mattult sehol. 3 ajtós sportos elej? az enyém, viszont a váltó nem sportos, hosszú a váltó út 1-2 között, viszont vízszintesen jó lenne, azaz 1-3 közötti távolságot kellett volna ide is. remélem értitek. Mivel 93 lóer?s, nagyon ugrik, tartós országúti menetben 5 liter körül fogyaszt (4,5-5,2), persze 90km-nél. Efölött mint városban, 7,5. Dicséretére legyen mondva, ez a maximum fogyasztás, efölé még nem sikerült tornászni. Gyakorlatilag több rosszat nem is tudok említeni, persze fapados belül, semmi extra, de ez a mi választásunknak is köszönhet?. Ennyi pénzért 10 éve egy Opelben még ennyi se volt (hátsó ablakf?tés, ködlámpa, hatalmas csomagtér, teljes érték? pótkerék, metálfény, belülr?l nyitható tankajtó). Olyan nagy belül, hogy 28-as bringa egyben belefér, persze lehajtott hátsó ülésekkel. Soha nem hagyott cserben, ha nem indult, csak az aksi halt meg éppen, 3 évente kell cserélni. Ha lenne elég pénzem, Santa Fét vennék. Külföldön sokkal jobban megbecsülik, érdemei szerint. Röhej, hogy egy azonos évjáratú lestrapált Opel Corsáért többet kérnek használtan - ezután nekem sose kell Opel!
- 1 - Lambda szonda
- 2 - azt a csövet kellett kicserélni, ami a motort köti össze a kipufogóval. Mivel nem találtunk után gyártottat, húzós volt az eredeti alkatrész ára.
Buda?rsi Suzuki szerviz - senkinek se ajánlom, olajsz?r? cserénél a sz?r?t nem szedték le, mondván rározsdált, de a csövet kilyukasztották, és ezt elfelejtették közölni.
Aki rendbe hozta, annak már a neve sem jut eszembe, olyan rég jártam szerel?nél. Olaj és sz?r? cseréket azóta magunk végezzük.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |