A hűséges szolgáló
Nagyon kényelmes, jó vezetni, jól átlátható, minden kézre esik,(automata váltós), alapból benne van minden elektromos állítás+tempomat! is.Hozzáteszem-12 évesen vettem, és azóta sem volt vele semmilyen elektromos gond. Egyszer elromlott benne a termosztát(ezt sajnos egy hosszú hétvégi nyaralás bánta), ezentúl abszolút megbízhatóan teszi a dolgát a mindennapokban.
Fogyasztása 11.6 körül volt a vételkor, gyertya, légszűrő csere után beállt 10.2 literre normál vezetési stílus mellett.
Az egész család élvezi a nagy légteret. Van 7 személyes verzió is az enyém 6 személyes kivitel, 4 karfás fotellel + a harmadik sor a tinédzser gyerekeknek.Így nem kell 3-an szorongani a 2. üléssorban.Leghátul is elegendő a lábhely,de bőségesnek már nem nevezném.A csomagtartóba jól lehet sporttáskákat pakolni,4 simán befér az ötödiket már lecsukott hátsó ajtóval az utastér felől megközelítve célszerű betuszkolni.6 személlyel külföldre már a fotelek között végigfutó arasznyi szélességű területet szoktuk telerámolni.
Praktikus és egyszerű a harmadik üléssor két mozdulattal való behajtása a csomagtér padlójába, így hatalmas pakolóhelyet nyerünk. Sajnos csak egyben hajtható-tüntethető el az üléssor.
Nagyon szeretem az autót, remélem, még sokáig fog hűségesen szolgálni.
- Egy pár cserélnivalóra derült fény a vásárlás utáni időszakban:
- Hűtő (40.000 ft.), első-hátsó fékbetét+tárcsa (kb.60-70.000 ft.)egy csomó szilent, gumibak, stb a futóműnél, természetesen komplett vezérlés csere a vásárlás után.
- Azóta a szokásos olaj, gyertya, szűrők.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 192000 |