Morgós kis adrenalinröcsögtet? :-)
Ifjúkori álmom volt egy Prelude. És nem csalódtam benne! Az egész úgy kezd?dött, hogy alig találtam eladót. A neten megnéztem németországban és alig akadt eladó darab. A közeli hondásnál azt mondták, hogy szóljak, ha találok mert ?k is vennének szívesen. Ezért nem nagyon tudtam válogatni. Ennek eredménye néhány vállalható kompromisszum lett. Az els? és legfájóbb az autómata váltó volt. Mindenképpen kéziváltósat akartam, de annyira pozitívan csalódtam a flautómata kis csodában, hogy már nem is bánom. Meg kell szokni. A "kézi" állásban kis gyakorlattal tökéletes vezetési élményt ad, viszont a városban araszolni tökéletes az autómata.
El?ször a kereksegg? el?z? változatot akartam, de abban tényleg csak vicc a hátsó ülés. Ebben a két kölköm (4 és 6 éves) egészen jól elférnek. A München-Budapest távon sincsen gond a kényelemmel. Feln?tt ember max keresztben fér el.
A motorja csodálatos. A másik autóm egy 200 pacis hathengeres bálna, ennek ellenére a kis Prelude a kedvenc, ha a sportosságról esik szó. Egy gondom van vele, hogy az asszony alig akar kiszállni bél?le :-))
- Semmi
Márkaszervíz