Az én kis quicksilverem
Májusban vásároltam az én kis quicksilveremet. Gyors és ezüst. :) Ez az első saját autóm. Olyat szerettem volna, amivel a városban rohangálhatok, egyszerűen lehet vele parkolni és nem tömegcucc. Szervókormány, szervófék, elektromos ablakok, piperetükör. :))) Hát sikerült. Honda Logoból eleve kevés van, ráadásul az enyém 2001-es, ami az utolsó széria a Jazz előtt. Ez azt is jelenti, hogy a gyártás végére kinőtte az idegesítő gyermekbetegségeit, ugyanis kényelmes, normális belső tere van, nem fapados egyátalán. Abszolút normális vezetési élményt nyújt. A Hondákhoz képest magasabb a felépítménye, de ez nem megy a futómű rovására. Kanyarban (de egyébként is) simán megveri az összes hasonló kategóriájú kiasutót. Megjártuk vele Horvátországot négy emberrel, és nagyon jól bírta az utat, nem köhögött, nem zörgött. Olyan 140-150 az utazó sebessége, de ha nagyon kell, akkor megy 170-et is, de azért azt már annyira nem szereti. 140-nél autópályán olyan 5-6 litert fogyaszt. Városban pedig egyszerűen szuper vele rohangálni. Mindenhol elfér, nagyon kis helyre is be lehet legózni. :) Szerintem leginkább csajszis autó, de a pasim is imádja. :) Még az is lehet, hogy egyszer elindulunk vele a Budapest-Bamakón. :))))
- most kell majd fékbetétet cserélni
Hondás Zsolti
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | A körülöttem élő férfiak Hondái | Következő autója? | Honda Civic Sport 2002- |
Verdikt | (8.1/10) |