Autók » Honda » Jazz (2008)

Jazz 1.4 aut

A legjobb munkatársam

Accord és Civic mellett a Logó után "munkagépnek" vagyis szervizautónak vettem először egy 2004-est, majd sok kilométer után (évi 80-100 ezer) vettem ezt az autót 23000 km-rel és már 178000 -nál tartok. Mit mondhatok, azokat a sorokat melyeket leírtatok nem ismételném mert mind igaz. Én úgy gondolom, és ez a Hondamágus véleménye is, ha a kötelező szervizek nem volnának akkor igencsak becsukhatna minden Honda szerviz. Fogyasztása városban 5.6 körül áll meg (minden nap Pestlőrinc-Zugló között) országúton 4.8-5.3 között attól függően van -e autópálya benne mert akkor 5.3.Az állandó szervízcucc súlya kb 200 kg a puttonyban, de vitt már betonkeverőt és hűtőládát is. Megbízható csendes munkatárs, a CVT váltó meg egy világcsoda teszi a dolgát ahogy kell, egy dologra kényes-az olajcsere pontos betartására. Nem szoktam senkinek sem dicsekedni de a Hondamágus a megmondója, hogy mennyi ismerősöm,családtagom került a Honda-tulajdonosok táborába miután utazott velem, vagy kipróbálta az autómat. Nekem az a véleményem, hogy kétféle autótulajdonos van: egyik aki gondtalanul autózik- vagyis Hondás, a másik aki német-francia autót vett.

- Semmit nem kellett cserélni!

Honda Éles- Postás Gabi (Hondamágus)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás l
Előző autója? Kadett Következő autója?
Verdikt (9.4/10)

Honda Jazz 2008 (2008 - 2014)