Autók » Honda » Jazz (2002-2007)

Jazz 1.2 S Cool 2005

Viharszürke delfin

Szerelem volt els? látásra és azóta is tart, s?t!
Imádtam tesztvezetni járni, amíg eldöntöttük melyik helyr?l hozzuk el. Körüljártam a kérdést, 8 szalonban voltam ugyannarra a színre, felszereltségre, exrákra ajánlatot kérni és irtó érdekes eredmények születtek. Itt voltam els? alkalommal és innen is hoztam el a kocsit, mindenben ez a szalon nyert. Szervízben az ajánlott 5.000 nél épp nyilt napon voltunk, így csak anyagárba került, amiból még plusz kedvezményt is kaptunk.

Autópályán 140-160 között szereti bár hangosabb a szél és motorzaj, kipróbáltuk 174-nél volt a vége. Az emelkedökön (M1, M7 Érd) kicsit (20-30km-t) visszaesik azért.
Városban fürge fordulékony és bevallom nagyon furcsa hogy mások nem szeretnek haladni az utakon, mikor mi úgy mennénk, csak mennénk nem csak tötyörögnénk. A rakpartokon gurulva reggel oda, este a másikon vissza 6,1-7,3 között eszik, most télen inkább 7 körül. A motor mára már nagyon dinamikus, pörg?s, jól lett bejáratva igy ma már kevesebbet is eszik. Jól összeszoktunk.

Hosszú távon is kényelmes, megjártuk vele 4 en Istriát campingezni indulva sátor, polizék, hálózsákok, h?t?táska stb. és jól elfértük, jól is ment, telepakolva, hegyen-völgyön, autópályán összesítve, néha klímával 5-6 között evett.

Gond nem volt vele, érdekesség, hogy a riasztó, amegy bezáráskor felhúzza az ablakot meghülyítette az autómata ablakfelhúzót, ha bentröl autómatán húzom fel, akkor visszaengedi az ablakot kb 10 centit. Rákérdeztünk a szalonban ismerték már a jelenséget megoldást még nem találtak rá.

Egyéb észrevételek:
- hátra tolatáskor nehezebb kilátni , a tükrök viszont nagyon jók, úgyhogy ezzel nincs gond,
- most télen eléggé párásodnak a hátsó oldalsó ablakok,
- a hátulja jól összeköszolja magát így sokat kell használni a hátsó spricnit ablaktörl?t,
- nagy szélviharban 100 fölött autópályán eléggé dobálja a kasznit a szél, mert oldalról egy kocka

Összefoglalva:
bárhova elvisz, megbízható, pontos precíz m?szer, könnyü kézre álló kapcsolók,ésszer? kidolgozottság, nagyon nagy a küls? méreteihez képest, praktikusan variálható a bels? tere és óriási a csomagtere, szerintem nagyon jó a formája, szép, az árát megéri és csak szeretni lehet! Nálunk bevált!
Igazatok van: "Miért nem vesz mindenki Honnda Jazzt?"

- ablak, lásd feljebb, de az nem autó hibája

DRM Veresegyház

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Következő autója? HONDA
Verdikt (8.5/10)

Honda Jazz 2002 (2002 - 2007)