Végre megtaláltam az igazit!
Ezt az autót mindenkinek ki kellene próbálni, aki új autót szeretne venni ebben a kategóriában. Sajnos én nem ezt tettem, és belefogtam egy franciába - hiba volt. Mivel ez elég hamar kiderült, volt id?m gondolkodni az 1 év alatt mire cserélem. Bp.útjain figyeltem fel leend? kiskocsimra. Csak a kinézete alapján kaptam fel a fejem. Miután kiderült, hogy egy Honda Jazz volt alaposan utána néztem. Tanulva a melléfogásomból mostmár jobban akartam ismerni a leend?belimet, mivel nem akartam újabb futókalandot. Mire megkaptam a sajátomat, már nem volt olyan amit nem tudtam a jazz-ekr?l. Az els? találkozás a kocsival felülmúlta a várakozásomat. És azt kell mondanom, hogy fél év elteltével ez mit sem változott, s?t. Élmény ez a kocsi, persze a maga nemében. Ahová nyúlok mindenütt min?ségi kidolgozás. Nem lötyög, nem zörög, és a gyereknek sem kell azt mondani, hogy "fiam ne nyúlj hozzá, mert a kezedben marad!" A vezetés fantasztikus, a szervó maga az álom (ez egy n? számára nagyon fontos) a motor olyan halk, hogy a gyalogos már csak akkor veszi észre, hogy kilépett elém, amikor már a térdét súrolja a kocsi eleje. Nagyon jó lehet bele pakolni, rengeteg hely van az apró dolgok számára. A csomagtartóba nincs olyan ami ne férne bele. Összességében azt kell mondanom róla, ha a korábbi autómhoz hasonlítom (csak az árát, mert összehasonlíthatatlan a két kocsi), ami közel ugyanannyiba került, mint a jazz, akkor a jazz-nek kétszer annyiba kellene kerülnie.
Egy-két dolog, ami egy kicsit zavaró:
- ha egy kátyúban, vagy göröngyös úton ráfékezek csattan az ABS
- a motor teljesítménye olyan amilyenek az 1.2-esek, de azért nem bánnám, ha valaha egyszer lenne bel?le egy 1.6-os.
- a fényezés sérülékenyebb a megszokottnál
- Semmi!!!
Még nem járt szerel?nél! :-)))
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Thalia | Következő autója? | egyel?re nem tudok jobb autót, JAZZ |
Verdikt | (8.7/10) |