A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Honda » Jazz (2002-2007)

Jazz 1.2 Cool 

Az ítélet értékelése
3,0(3 db)

Praktikus kicsi

Szöveges ítélet

2008 szeptemberben vettük (cég), akkor már csak 4-5 db volt az országban, mivel kifutó modell volt. A munkámhoz használtam, ügyintézés a városban, és a környékén.
A 6,5 év alatt a 173e km mentem vele, ebből kb. 50e külföld autópálya, Olaszország, Svájc, Németország, Horvátország. A többi, tehát 120e Bp. és környéke! Ez azt jelenti, hogy sokszor a városban 10-15 perc menet, aztán 10-15 perc állás, és így tovább órákon keresztül! És bírta, se önindító, se semmi. A rengeteg ki-be szállástól se lett semmi baja, persze látszott az ülésen, hogy mennyit ültem benne, de nem szakadt ki, meg hasonlók. Szervizbe 10e ként vittem a megterhelés miatt, de meg is hálálta. Soha nem hagyott ott sehol, és nem volt vele semmi gond. 100e Km nél volt kuplung tárcsa cserélve rajta, de ez normálisnak mondható, annyi városi használat után. Persze elfogytak róla a féktárcsák is, először előröl, aztán hátulról, de azt hiszem ez is elfogadható. A szerviz számlák 60-70 e Ft. körül alakultak, kivéve a kuplung cserénél akkor 150e volt, szervizzel együtt. Fogyasztása folyamatos autópálya használatnál 5,5 130al, de volt 4,9 is. A városban 6,5 klímával nyáron, télen 6,7. A fantasztikus benne az, hogy én a 182cm el elfértem benne, és be tudtam ülni saját magam mögé úgy, hogy alig érte el a térdem az üléstámlát! Szállítottam vele mopedet (Jawa Babetta), 8db sítalpas irodai széket, francia ágyat szivaccsal együtt, stb. Sokan, nem akarták elhinni, hogy mennyi hely van benne, és mennyit lehet pakolni bele. Nagyon praktikus autó! Az 1,2es motorral kicsit gyenge, az 1,4es el az igazi, de azért el lehetett lenni azzal is! Én mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek praktikus kocsi kell! Ettől ne várj vezetési élményt, nem arra készült! Annyira meggyőzött minket, hogy egy 2009től gyártott modellre cseréltük le.

Hibalista

- Semmi, csak kopó dolgok. 100e nél kuplung tárcsa csere, a város miatt. Fék tárcsák elöl, majd hátul.

Ide hordtam szervizbe

Honda Örmező

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Kényelem (7) Használati időtartam 6 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 173000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Wagon R+ Következő autója? Jazz 1,4
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Honda Jazz 2002 (2002 - 2007)

További ítéletek (234 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)