Piroska
3 havi várakozás után érkezett meg, így felfokozott várakozással fogadtuk. Nem csalódtunk.
-kis helyen elfér, fordul,
-méretes csomagtartó, a hátsó ülés alatt is 2 sporttáska elfér, a lábtérbe alig bezavarva,
-csendes,
-fogyasztás jó. Nagyon! Példa 1.:Olaszországi kirándulás ~2900km tet?boxal, megpakolva, hajszolva az autópályákon, szerpentinen, araszolva a tengerparti dugóban 6,2l. Példa 2.: Tankolás után beszorultam egy teherautó mögé, 70-es gurulás, faluban 50. Eredmény:3,9l.
10eKm táján halk morgás jelentkezett, el?lr?l. El?sször azt hittem képzel?döm, majd azon gondolkoztam, hogy korábban is ilyen volt-e, de mikor feleségem is szóvá tette bebizonyosodott nem képzel?dünk. A motorra gyanakodtunk, de lekapcsolt motornál gurulva is jelentkezett, így maradt a futóm?. A szervízben meghalgatták: bal els? csapágy. Nyugtattak, ezzel még 10e km-t is elmegy. Nem nyugodtam meg. Ha egy csapágynak több 100e km-t is bírni kell, de már 10e.nél zörög, akkor nem ugyan abban a tempóban fog tovább romlani sem, ráadásul közeledett a fent említett Olaszországi nyaralás (sok km, nagy terhelés -tet?box, szerpentin, autópálya), így nem kockáztathattam. A pultos kicsit morgott, hogy 2 nap míg eld?l, hogy javíthatják-e garanciában, aztán meg nem lesz szabad ember. A vezet? már rugalmasabb volt. "Naná, hogy garancia lesz, a többit megoldjuk". Meg is oldották.
-Gondolom nem sokszor találkoznak garanciális problémával, ezért volt a bizonytalanság. :-)
Már 17e km után nyugodtan mondhatom, elégedettek vagyunk, nem gondolkozunk cserében.
- Bal els? csapágy - garanciális
Wéhli