Autók » Honda » Jazz (2002-2007)

Jazz 1.2 i S-Cool

Miért ne vegyünk Honda Jazz-t?

Megbízható történelmi források (jómagam) szerint a Honda Jazz megalkotása így kezd?dött:

Kistermet? Nagyf?nök felállt a sámlira és így szólt:

-Egyik kezemben egy Honda embléma. Másik kezemben egy másik Honda embléma. Addig innen haza nem megyünk, amíg nem csinálunk a kett? közé egy autót. Jó lesz, praktikus lesz, kényelmes lesz. És ha marad még id?nk, csinosítunk is rajta. Akinek ez nem tetszik, máris mehet a Francia nagykövetségre, menedékjogot kérni.
Szólok, ha vége a munkaid?nek.

Így esett, hogy a Honda Jazz olyan felemás lett, amilyen.

Nincs benne projektoros sebességmér?, ami a vezet?ülés alá vetíti a pillanatnyi fogyasztást.
Van viszont gyerekzár a hátsó ajtókon.
Nincsenek benne sötétben vörösen villódzó lámpácskák és polifon duda.
Viszont tárcsafék van a hátsó kerekeken.
Gyökerestül hiányzik bel?le a vezet? oldali goffri süt?, de európai méret? a csomagtartója.
Nincs 150 lóer?s motorja beépített felfújható autószerel?vel, de van fordulatszám mér?, hogy csak ritkán indítsunk rá a némán járó motorra.
Nincs benne hamutartó nemdohányzók részére, és külön fiókos komód a sminkfelszerelésnek. Opcióként sem rendelhet? m?anyag utánzatú fa díszléc.
Viszont egyedül is hazavihetjük a téli gumit, ha felhajtjuk a hátsó ül?lapokat (+ a szomszédét is,=8 db).
Nincs ajtónyitásra m?köd? központi zár és britniszpírszes dísztárcsa sem.
Szánalom az egész járgány, ahogy van. Fapad.

Egyetlen kényelmi felszerelése és egyben el?nye a többi márkához képest a beépített hajszárító, amely a szell?zés szabályozó kar 4. fokozatba állításával indítható. Mire kifordulunk a sarkon, garantáltan kiegyenesíti, megszárítja és hátrafésüli frissen mosott hajunkat.

Azt olvastam, hogy a Renault már dolgozik az automata szárítottvíz adagolón, amit ha beépítenek a Modus-ba, végképp lealázza a Jazzt a piacról.

Rohanok és el?jegyeztetek magamnak kett?t.
Nem venné meg valaki t?lem ezt a szemetet?

Na a márkakeresked?, se semmi! K2 Autó Kft Eger.

Tavaly októberben azt álmodtam, hogy veszek egy Honda Jazzt (romlott porcukrot vacsoráztam). Másnap reggel felhívtak hogy milyen szín?t szeretnék.
Körülbelül ötvenszer mentem el hozzájuk nyitás el?tt egy órával, mire rábeszéltek.
Persze, mire eldöntöttem, kifogytak a készletek, csak szürke, vagy libafos zöld szín maradt. Megbeszéltem az asszonnyal és a szürkét választottuk.
Az átadásból akkora cirkuszt csináltak, hogy azóta is azon gondolkodom, pert indítok elenük személyiségi jogaim megsértése címen.
Fél óra alatt kb. 130 fotót csináltak rólam:
Balek vev? átveszi a gyújtáskulcsot az értékesítési menágert?l.
Balek vev? átveszi a gyújtáskulcsot az ügyvezet? igazgatótól.
Balek vev? átveszi a gyújtáskulcsot egyik kezéb?l a másikba.

Otthon meg magyarázkodhattam hogy csak egy autót vettem!
Ráadásul az a görbe hátú lófej? fazon a képen nem is én vagyok!

Tapintatlanok is ráadásul. Megajándékoztak egy üveg Bikavérrel is, a címkére rányomtatták a nevemet. Tudhatnák, hogy az édeset szeretem.

Egyszóval nem ajánlom ?ket.

A hibákról, komolyan:
1. Zavar a kilátásban az els? oszlop, szokni kell.
2. A futóm? kemény, rossz úton (van elég) lerázza a vesekövet.
Ennyi.

Utószó: még ennyi pénzért is megéri. A benzinkutasokkal sajnos elhidegült a kapcsolatom, mióta Szürke Viharral járok, ritkán találkozok velük. A fogyasztás 5,2-5,6 közötti, szerintem elfogadható.
Ne habozzatok, menjetek a K2-be Jazzt venni.

- Leginkább én

K2 Autó Kft Eger

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Következő autója? Honda FR-V
Verdikt (7.9/10)

Honda Jazz 2002 (2002 - 2007)