Mérges dongó!
Szeretnivaló kis drágaság! Aranyosan mosolyog és kissé morcos. Barátaim sokszor mondták hogy n?i autó, amivel bevásárolni kell menni. Aztán amikor legyorsultam vele egy két autót hogy 6-an! voltunk benne (persze ez nem legális) akkor néztek mindnyájan. Kis partyjárat. A motor kit?n?, igazi Honda min?ség. Belül pedig HIHETETLEN?L sok a hely!!! És mikor ezt bárki olvassa, aki még nem látta belülr?l, annak fogalma se lehet mennyi hely van benne. Mozgékony, gyors, praktikus. Talán egyedül az ?lések lehetnek kényelmetlenek már rövidebb út után is, de lehet hogy csak én vagyok gerincbajos...El?tte 4-es golfom volt az megjelenésre többet nyújtott, jobban megnézték (f?leg mert volt rajta hivatalos spoiler sett és miegyebek), a Jazz soha nem lesz olyan jó megjelenés? sajnos. Mindezek mellett ez egy kit?n? vásárlás volt, és még máig is integetek bel?le mikor vezetem a szembejöv? jazz-esnek hátha észre vesz...Jójáték hülyegyerekeknek. A kocsi pedig hibátlan szuper!
- Semmi az ég világon.
R & M Royal
Jó hely, talán a legjobb hivatalos Hondás. Gyorsak precízek és több benzinnel adják vissza mint ahogy odaadtam :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Golf IV | Következő autója? | ? |