Megbízható, és még szállításra is alkalmas
Tényleg megbízható. A legnagyobb hidegben is pöccre indul, nincs gond semmivel...pedig garázsban sosem állt.
Egy komplett házépitésben vett részt az autó, több m3 fa, 2 méteres lambéria csomag tucatjai, szállitása sem volt gond a beltérben. Tényleg frappánsan alakítható a belseje.
Sokszor vittem nehéz dolgokat benne(tégla, burkoló csempe... stb), ilyenkor ha csak a hátsó csomagtérbe rakja az ember akkor nagyon elkezd kacsázni a hátulja, szét kell osztani a súlyt a kocsiban és nem lesz gond.
Gyerekülés kényelmesen elfér hátul. Sok esetben mentük öten az autóval minden gond nélkül. Mondjuk ilyenkor már nem ugrott, de hát 1.2-es a kicsike.
Légkondi jó, nem érzékeltem visszaesést a motor teljesítményben. A fogyasztásba max fél liter erejéig szólt bele.
Talán a reflektorának a fényszorása nem az igazi. Ha messzire állítom megvakulnak szembe, ha közelre, akkor meg én nem látok semmit 10 méter után.
Egyik alkalommal égve maradt az utastéri lámpa, 1 napig égett, de úgy tűnik az aksi kiváló, egyből indult, azóta sincs baj vele.
Viszont nagyon párásodik hideg időben, az ablakra kell nyomatni a levegőt.
A váltója nagyon jó, mint kés a vajba.
100 felett van egy enyhe menetzaj, de ez mintha a tükrökből adódnának, de ilyenkor sem kell egynél jobban a cd-t feljebb tekerni.
Átlag fogyasztása vegyesben 7 fölé sosem ment. Mondjuk 130-nál többel ritkán nyomom, mert efölött nagyon megugrik a fogyasztás.
- Még semmi, nem is szeretném
Nem volt még szerelőnél!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |