Kis vasgyúró a magyar parasztoknak
Tavaly májusban mikor suzuki sedanom megadta magát, autó után kellett nézzek. Opelt kizártam mert ilyen autót csak azok vesznek akik azt hiszik magukról van pénzük. Német és angol autót nem vettem ilyen pesti utakra mert nem ezt érdemlik. A francia autók meg elavultak drágák és sok bennük a motorbibi. Chevrolet Nyundai Kia mindenki tudhatja ezekr?l a márkákról, hogy két év múlva egy kalap szart sem érnének. A Hondákat már amúgy is régóta kedveltem. A kedvencem a 2006-os CIVIC. Mivel a hirdetések között nem találtam olyan autót ami három milla alatt volt, így egy Jazzt vettem ami nagyon is megérte. Az akkori ára 2900000forint volt. Két els? légzsákkal rádióval cd lejátszóval 4db alufelnivel tárcsfékekkel sérülésmentesen +keleti kényelemmel.A csomagtartója kádnagyságú az ülések le föl állíthatóak. Motorja csak 84 lóer?s de egy A mercit már többször leel?ztem. Minden korosztály számára valamiért megfelel?. Hátránya nincsen csak ha valaki benzin helyett dízelt tankol bele.
- Még minden gyári semmi hamisítvány
A legjobb szervízt én csak azért ajánlom aki egy francos olajcsere+átvizsgáláson 20000pízzt sparenezzen. Egész Budapesten amúgy drágábbak a szervízek, mint egy pár vidéki helyen dehát fura világban élünk. A legjobb szervíz ami tényleg olcsó és szupigyors:Bp Üll?i út 812 Honda Szallerbeck.Ebben a szervízben egy sima kontroll olajcserével csak 25000HUf volt máshol meg 50000Huf lett volna. De azért is olcsóbb, mint valahol a város másik oldalán mert nem itt laknak a nagykutyák ennyi.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |