Japán csoda
Az a helyzet, hogy még csak most vettem, 600 km van benne, de ez az autó fantasztikus! Előtte volt kb 10 féle autóm( Mitsu, Mazda, Nissan, Opelok, Skoda, Vw dízel, benzines) , de most azt gondolom, hogy ez életem legjobb autója. Meg is mondom ,hogy miért. Szuper csendes: többször előfordult, hogy a lámpánál ránéztem a fordulatszámmérőre, hogy jár-e a motor. Semmi rezonancia. Kényelmes: elég magas az üléspozíció, könnyű ki-és beszállni, főleg a nejem szereti a pici miatt. Ahhoz képest, hogy rövidebb, mint a Polo, (3830 mm vs 3897) sokkal nagyobb belül a hely! Ez a csoda! Rövidebb az orr-rész, így több hely marad, a csomagtartó pl. 100 literrel nagyobb!! Nagyon szép illetve könnyen átlátható a műszerfal és középkonzol. Sok a rakodóhely elöl is (italtartó, kétfiókos kesztyűtartó, alsó polc a műszerfal alatt) Nagyon jó a pedálrend is( nem kell felemelnem a lábamat a gázról ha fékezni akarok, hanem csak átbillentem). A váltó az megint maga a csoda, megmondom őszintén azt hittem, hogy a VW-nak kitűnő váltója van....Tévedtem. Ez a kitűnő! Vajpuhán, rövid úton kattanásmentesen jár. Fenomenális! Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla! Egyenlőre ennyi, a motor még bejáratós, finoman megyek vele vegyesben 5,5 és 5,7 litert "zabál" computer szerint. Majd még írok egyen lőre csillagos 5-ös!
- Még semmi:)
Honda Good-Motors Szombathely