Ideális, a család kedvence
Vagy 3-szor megnéztem,sokat filóztam vásárlás el?tt de végül a próbaút döntött.Ne vegyen senki új autót úgy,hogy nem megy egy próbautat,de az legyen próbaút ne úgy mint a Nissannál,hogy elmegy a keresked? velem két utcasarkot aztán én a leend? vev? visszfele a kereskedésig "kipróbáljam a leend? új autóm.Itt Kecskeméten volt alkalmam a tesztútra és ez sokat segített a döntésemben.Na és a pakolhatósága!! Az csúcs.Amikor a szalonban el?ször látod nem akarod elhinni,de amikor a sajátod és jön az els? alakalom,hihetetlen mi minden belefér.Fél éve vásároltam.Van téli-nyári tapasztalatom.Csak jó.Néhány ezer km kell és azután megtapasztalod a fogyasztást!Egy horvátországi nyaralás,Istria csücske,Pula.4 személy+10 napi cucc+a tet?n még két kerékpár.Autópálya 110-120 fogyasztás 6-6.2 Országút 90,fogyasztás 5.5-6 Mindenütt+ Klima.Az összesített mért fogyasztás 6.2.A tíz nap
1500 Km alatt sehol semmi probléma nem volt ment mint egy rendes japi autó.Legutóbb Kecskeméten tankoltam,"szereti a jobbik benzint"majd Dunaföldvár-Enying-vissza-Kecskemét-Tószeg.Tempo 90-100, 2 személy + cucc rendesen+ Klima+ 60 km csak városi forgalom és így az együttes fogyasztás 4.6
Ez!!!!!!IDEÁLIS!!!
- Semmi