Fürge az Ördög
Meglátni és beleszeretni? Ugye így mondják? Mivelünk ez történt. Keresgéltük a pont nekünk valót és ebben megtaláltuk. Körülzár, megfog és nem enged! Kedves kis fürge Ördög! Ha lesz még mondanivalóm, folytatom .....
Immár van mit mondanom! Nagyon jól fut, stabilan futkározik a hegyi pályákon - sokat járok ilyenen. Fogyasztása is stabil, talán a belső fűtése lehetne intenzívebb. Ja és egy gondom van, az ablakom nagyon párásodik és csak a kondival, vagy kissé nyitott ablakkal tudok rajta segíteni. Ez zavar!
2008.04.17.
Még mindig nagyon szépen fut a szekér, pedig már eleget mentem vele! Problémám egy volt, amikor égőt kellett cserélnem a bal első lámpában! Nahát az nem megy! A szerelő is egy órát kinlódott, míg sikerült! Talán itt lehetne emberbarátabb megoldás!! Figyelj HONDA JAPAN!
Na megjött az első galiba! Zúgás hátul, jobb hátsó környékén! Iránya a szerelőhöz, nézi, csapágy!!! Sajnos tényleg az volt, mert csere után - húzós az ára 50 eFt. - már nem is hallok semmit, mint régen. A szerelő szerint túlhúzták a gyárban - mert még nem nyúlt hozzá senki, az látszott. Több, mint 35kg-al húzták és vszínű megszorult. Létezik ez? Tényleg csinálnak ilyet a japánok? Van valakinek ilyen tapasztalata?
De attól még mindíg szívesen futok vele.
235 ezer km. után megváltunk egymástól! De nem lettünk hűtlenek, az új társ egy Honda Jazz 1.2 2012-es évjárat, 38.000 km. futással.
Ez kissé lassabb, másképp kell kezelni, de tökéletes....
- Még mindig jó vele menni. Igaz, hogy az utóbbi hónapokban megtréfált. - 2009 december - 2010 március. - A motordiagnosztika jelzés fel-felvillant, és a computer csak átmeneti zavart mutatott ki. (Honda szalon!)A mozgásban, teljesítményben semmi nem volt érzékelhető. Többször vittem vissza, de nem tudtak rájönni, azután mikor már mindent végigbogarásztak, rájöttek, hogy a km alapján immár benzinszűrő csere esedékes! Azóta ismét úgy fut, mint a nyúl! - Ja és még valami! Csak ne kelljen égőt cserélni benne! Mert az pokol, kitalálhatnának valami értelmesebb megoldást a japcsik.
Szerelő csak a Honda Buda látta, mielőtt megvettem használtan átnézettem, korrektek voltak és - bízom benne - mindent elmondtak Róla!
Saját szerelőmhöz vittem, de eddig még igazán a szokásos km-es átnézésen kívül különösebb gondom nincs! A nyár folyamán a kuplung egy kicsit nyikorgott, de egy kenés igen jó tett neki és azóta semmi! 2010. Honda szerviz - az előbb leírtam!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | 206 1,9 D | Következő autója? | HONDA |