Csúcs ez az érzés
Hát nehéz rosszat mondani a "kis" kocsiról. Talán ha azt nem, hogy ha a légkondi megy teljes erővel akkor egy kicsit kevés az erő. De ha azt nézzük, hogy ez nem egy versenyautó akkor egy nagyon erős gép.
Az autót először 2005ben láttam egyáltalán egy ismerősnél külföldön, addig nem is tudtam hogy létezik-e ilyen. Utána megnéztem itthon és nagyon tetszett. Végignéztem a konkurencia hasonló felszereltségi szintjeit és rájöttem semmivel sem drágább, mint azok. Hát nekem a fekete szín tetszett volna, de jól tettem, hogy nem azt választottam, hanem egy jégkék színűt. Kevésbé látszik rajta a kosz, valamint a fekete olyan kicsinek tűnik kívülről. Az egyik konkurens hozott ki azóta egy kis-óriást hát szerintem jóval kisebb mint ez, és árba jóval magasabb. Nem tudom lehet hogy azért nincs vele baj, mert az enyém még japánban készült a következő szállítmány pedig már Kínából.
A fogyasztásról : egyszer kipróbáltam mennyit megy óra szerint max: 190km/h de akkor a fogyasztás felment 10,2re. Általában Én rendesen nyomom neki(légkondit 90% ban használom) úgy kb 7-7,5 ből megáll. De egyszer kipróbáltam normális vezetéssel is akkor hozta a gyári adatokat :
90 országút 4,6-4,9
120 pálya 5,0-5,4
Város 6,0-6,5 ig
Hát Én nem vagyok átlagos vezető nekem már a 7,5 ös átlag is egy nagyon jó teljesítmény.
Összegezve: Egy nagyon jó kis családi autónak tartom akár két kisgyerekkel, vagy két nagy gyerekkel is bőven el lehet férni benne, valamint akinek nincs teherautója, az még a bútorok szállítására is használhatja(akkora a hely benne, hogy hihetetlen).
Aki teheti ilyet vegyen.
- 1 db helyzetjelző égő