Autók » Honda » Jazz (2002-2007)

Jazz 1,2 L

A kisnagy ember

A jó kihasználhatósága miatt választottam. Ha akarom kis kocsi, ami mindenhol elfér, és nem fogyaszt sokat, de ha úgy tetszik jól meg lehet pakolni, és közepesen hosszú távon (600-800 km) is kényelmes. Vezetni nagyon könnyű, minden pontosan és hibátlanul működik benne. Minden porcikáját áthatja, hogy Japánban rakták össze. Nem zörög benne semmi, csak csöndben teszi a dolgát. A motor nagyon halk és gazdaságos, egy csepp olajat sem fogyaszt. Ja, és meglepően szépen szól a gyári hifi, igaz MP3-at nem játszik, de bírja az írott, sőt az újra írott CD-ket is.
Néhány negatívum, ha nagyon muszály: előzni csak lendületből, és nagy helyen! Nem a gyorsulási versenyek királya. A légkondi lehetne kicsit izmosabb, de hát egy ekkora motortól ez is szépnek nevezhető. Összességében nagyon jó vételnek tartom, kis autót nem is vennék soha mást!

- Semmi

Honda Szabó, Csepel

Fenntartási költség (9) Évjárat 2004
Előző autója? 146 TS Következő autója? Subaru Legacy
Verdikt (7.5/10)

Honda Jazz 2002 (2002 - 2007)