A japán origami
Nem tudom eldönteni, hogy csalódtam-e, vagy nem.
Autóvásárláskor egy C3-as 1,4-es diesel volt a vetélytársa.
Árban nagyjából egyformák voltak. A "népitéletek" ill. a csomagtér variálhatósága miatt a Honda nyert. (Pedig a korábbi C3-asunkal különösebb gondunk nem volt. A feleségem megsiratta, mikor a Honda kereskedés előtt hagytuk.)
Az autó jó. A külső és a belső tér nem egy extra szép, de látszik, hogy jól összerakták. Igaz egy-két helyen a karosszéra olyan (pl: a vezető ajtó belső felén alul) mintha úgy origamizták volna össze. (Gyűrött és hullámos, szóval csúnya.) Az autó kényelmes, jó vezetni. A motor nagyságához képest jól megy. A kezdetihez képest (5,8-6 l) a fogyasztása lecsökkent 5,1 l-re, pedig már nincs "öregurasan" vezetve. Igaz közben elmúlt a tél (2006. január végén vettük át.) Minden tankolást egybevetve a benzinköltsége 1 km-en 17-18 Ft között volt. A váltó jól kapcsolható. A CD jó. A csomagtér tényleg isteni a méretkategóriához képest. /Horgászni is járunk és kistestű kutyákat is hordok vele. (Kutyadobozban.) / A karosszéria ill. a műanyag elemek sem zörögnek.
Tényleg jó benyomást tesz az emberre. Nálunk nem jött be, hogy a biztosításai magasabbak lennének, mint a korábbi autónknál.
Ami nem tetszik:
A már emlegetett karosszéria gyűrődések.
Az ablakok nagyon párásodnak, nehéz vele megküzdeni.
A meleg levegő fújásakor ( légkondival, vagy anélkül is) egy érdekes szúrós (vegyszerjellegű) szag jön be az autóba.
- Semmi.
Még nem volt. A szervíztapasztalat 5-öst a vásárláskori viselkedésre, ill. az átvételkori hozzáállásra adtam.
Nyílván nem ez a Honda legjobb szalonja.Valamint a Hondának nincs Assistant szolgáltatása
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | C3 | Következő autója? | Még sokáig kell helytállnia |