A család kedvence
Nagyon szeretem! Korábban egy Renaultom volt, 1,5 dci. Az sem volt rossz, a nyomatékok jók voltak. Itt nincs annyi, nehezen indul a kicsike, de azért megéri a pénzét. Akárhogy hajszolom - autópálya kb. 800 km-en - folyamatosan és a fogyasztásom nem ment 5,3 fölé. Azt vettem észre, hogy minnél jobban huzatom a motort, annál jobban fogyaszt. Én Észak-Magyarországon lakom, úgyhogy naponta kell hegyes-dombos vidéken közlekednem. Itt egy kicsit gyenge, de azért a partokon is fel tudok menni 90-100 között, a fogyasztásom pedig 5,1-5,2. Összességében nagyon jó! Jó a forma, a bels? tér kialakítása, min?ségi anyagok, kit?n? váltó, halk kis fogyasztású motor, viszonylag nagy bels? tér, és a HONDA. Már a Renault vásárlásakor is nézegettem, azonban akkor még sokalltam az árát, mivel csak 1,4-es volt. Ezzel az 1,2-es motorral és felszereltséggel viszont nem tudtam kihagyni. Most azon gondolkodom, hogy egy sportsz?r? betétet veszek bele, úgy egy kicsit izmosabb lesz / a part miatt. Ha valaki tudna segíteni, milyen kell, akkor írjon! Köszi
- Még semmi
Még nem voltam.