Autók » Honda » Jazz (2002-2007)

Jazz 1,2 Cool

A bohém kék szépség

Szinte véletlenszerûen választottuk ezt az autót közel fél év vacilálás után, ugyanis japán autóban egyáltalán nem gondolkodtam, mondván, hogy drága. Aztán amikor az árát megtudtam, illetve elolvastam a Honda Jazz tapasztalatok topicot az index-en, illetve teszteket és leírásokat a Neten, egy este eld?lt, hogy ez kell nekünk. A színen még egy kicsit vacilláltunk, végül a sirius-blue mellett döntöttünk.
A véleményem teljesen pozítív: az autó kényelmes, jól vezethet?, élmény vele autózni.
Az elõzö autómmal (Punto I-es) összehasonlítva: jóval erösebb, mégis kevesebbet fogyaszt; belülr?l sokkal nagyobb (min. Astra G belsö mérete), de pl. kisebb ívben fordul.
Többen a fenntartási költségeit említik negatívumként, szvsz: a fogyasztása kisebb, mint a Puntomé volt, a kötelezö szervíz (elözetes érdeklödés alapján) kb ugyanannyi, de ritkábban esedékes, a kötelezö csak kicsit több, ami miatt drágább az igazából csak a Casco.
Amikor a hátsó ülés hajtogatás rendszerét megláttam, az merült fel bennem, hogy miért nem ilyen minden autóban? Azóta már azt sem értem, hogy ebben az árban miért vesz valaki másmilyen autót??
(De inkább ne higgyettek nekem/nekünk: az azért nem hiányzik, hogy tömegautó legyen belöle!)

- Elrepedt az egyik dísztárcsa egy darabon (csak mert kötelezö írni ide is).

Szerelönél még nem voltunk (a szervíztapasztalat 8-asa a márkakereskedést illeti).

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Punto Következő autója? Honda ??? -de remélhetöleg sokára
Verdikt (8.2/10)

Honda Jazz 2002 (2002 - 2007)