5,5 átlag nem álom!
2005 év végi autó, első gazdája vagyok. Nem álom az 5,5 liter átlagfogyasztás megyeszékhelyi városban és környékén! És nyáron. Télen a legrosszabb esetben 6,3. 90-nél 4,7, kamion mögött 4 alatt. (Ki bírja ki?) Autópálya tartós 6,5-7. Ideális autó azoknak, akik leginkább városban közlekednek, max. 4 fővel.
Csomagtér kielégítő, kényelem magasan jobb Skoda Fabia, Ford Fiesta, Suzuki Swift, Renault Clio stb. típusoknál. Nagyobb a csomagtere, nem csörög nem zörög.
Hajtok egy Fiestát is, az 44000 km-el szinte szétesik. Hm. De jobban megy. De sokkal többet fogyaszt (1,4) Az előző Fabiánk szintén így volt.
Hiba: 3,5 év alatt egy kiégett égő. Na de ezt önerőből kicserélni? Most már láttam hogy megy ez, de legközelebb sem fogok bele egyedül az biztos. Mondjuk minden 3 évben egy égőcsere az nem gáz.
Hm. A színe fekete. Ez nem az autó hibája, hanem az asszony hülyesége volt. Eső után koszosabb, mint előtte. (Mintha por esne mostanában vagy mi?)
Nézegettem, hogy mit kéne majd venni (de nem most), hát nagyon tanácstalan vagyok. Igen magasra tette a Jazz a mércét. Ha valaha még veszek egy újat lehet, hogy az is Jazz lesz?
- Jobb első tompított izzó
Honda Maruzs Salgótarján - Kár hogy megszűnt. Csak éves szervizre vittem, ott korrektek voltak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Fabia | Következő autója? | Még nem tervezem, de talán Jazz? |