Úúúgy szeretnék egy másik autót...
Eme közlekedési eszköz ismét rádöbbentett az élet egyik legfontosabb alap igazságára. Miszerint, addig úgysem tudjuk értékelni a jót, amíg meg nem tapasztaljuk a rosszat. Szóval köszönöm neked HRV, hogy utánad bármilyen autóba ülök is, azt örömmel teszem. Feleségemnek vásároltam a Hondát, de két hét után azt mondta, hogy mégis inkább visszaülne az 1,4-es 75 lóerős Ibizájába, mert az jobban megy és kényelmesebb. Szó mi szó már-már x atkába illő rejtély, hogy a Honda mérnökei vajon hová rejtették azt az állítólagos 125 LE-t (papírja van róla). A motortérben biztos nincs. Bár 5000-es fordulat felett valami halvány remény feldereng, de hamar ködbe vész. 140 km/h-nál már közel 5000-et pörög a motor és sikít mint a malac. Nem, nem szépen muzsikál. Viszont el kell ismernem, hogy a fogyasztása kiegyensúlyozott, kb 10 l bármit is csinálok.
Ne tévesszen meg senkit a csinos formája - be kell valljam, hogy az még mindig tetszik - mert valójában ez egy lusta tehén, aki sokat zabál és sose fog kielégíteni.
Ja és a belseje. Hát mit mondhatnék, fapadnak nem fapad, mert van benne sok minden (ülésfűtés, elektromos ablak- tükör, klíma, stb.), mégis olyan mintha a tervező totál szenilis lett volna. Az első ködlámpa és a hátsó ködlámpa kapcsolója pl. 2 és fél méterre van egymástól. Mindha elfelejtették volna az egyik kapcsolót, aztán utólag berakták a kézifék!! mellé. Az ablakmosót ha elindítom akkor nem indul el az ablaktörlő (kapcsolgatni kell). Tudnám még folytatni, de minek, jó úgysem jut eszembe.
Lehet, hogy a HRV motorját tették az idei F1-es Hondába? szegény button és baricselló....
- nem romlott el semmi, de nem is szeretném megvárni.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Teljesítmény | (3) | Km vásárláskor | 22000 |