Autók » Honda » Fr-V (2004)

Fr-V 2.2

Kár érte, mert szerettem. DE ROHADJON MEG!

Nem értek a kocsikhoz, rábeszélésre vettem a srácok miatt.A forma nem izgatott csak a hat személy.
Nem mondom, hogy csúnya, azt se hogy kényelmes. Kicsit kopog, kicsit zörög, nem egy nagy autó belülről.
A műszerfal az csodálatos, igazi remekmű. Futómű nem elég feszes, bólogat, dülöngél az úton. Szerettem, de el kellet adni, mert a szervízre egy vagyont költöttünk. Igen, HONDÁT vettem, amit mindenk ajánl. Méghogy japán......
HMmmmm...
Akkorát buktam rajta, hogy azt sosem heverem ki, pedig nagyon jó vétel volt.
Hála a jó Istennek egy 5 éves multiplát vettünk és érezzük a különbséget. (nagyobb és jóval olcsóbb, ezért számunkra jobb)
A hondát is nagyon szerettem, de nem ésszerű választás.
Közeli jóbarátomnak is ilyen kocsija van, Ő nem cserélné el semmi pénzért. Egy kicsit megértem. De Ő még nem ült a Multiplámban.

- kerékcsapágy
- klímacső elrepedt
- folyamatosan ciripelő tetőkárpit
- ablaktörlő lapát motorja
- relytélyes okból erős fingszag hidegindításkor az utastérben
- elektromos ablak szorulás

Inkább nem. Csak addig voltam "vásárló" amig megvettem és otthagytam a pénzem. Utána......

Fenntartási költség (1) Évjárat 2006
Előző autója? Focus Következő autója? Egyenlőre Multipla
Verdikt (4.8/10)

Honda Fr-V 2004 (2004 - 2007)