Autók » Honda » Fr-V (2004)

Fr-V 2,0 exe

Egy igaz barát

eddig egy honda streamem volt,az sem volt kutya(részletek a streamnél),de az Frv maga a csoda.Igaz,hogy csak 7000km mentem vele(a streammel 100000-et),de már most nagy a barátság.Reggel6-kor beleülök este6-kor ki,tehát egész nap együtt vagyunk.Minden kézre esik,ha gázt adok megy ,ha fékezek megáll ,kanyarban is ok . Lehetek benne egyedül,vagy 6-an,mindegy,úgy megy ,mint a tissot órám .Megbizható.Bár ez egy Hondánál nem meglepő.A2000motor jól mozgatja(néha nagyon is),minden extra benne van ami nekem kell,jól pakolható,még 6 fővel is.Az ülés kényelmes(175cm vagyok),szerintem a középső ülés is elegendő,igaz csak vékonyaknak de nem kizárolag gyereknek.A fogyasztás is baráti 9l szinte csak város ez egy ekkora motortól igen jó.Akinek van családja(1asszony2gyerek papa-mama),vagy csak haverok és van 5-6milkója ,és autóra szánja,ne habozzon ez az igazi.Mint egy igaz barát.
-----
Most volt a 20.000-es szervíz,eddig hiba nélkül,tehát a barátság töretlen.Néhány példa:Télen síelés Ausztria 2000m. magason 600km.oda átlag 160 alig 4 óra,vissza szakadó hóesés majd 10 óra.6 fő (5/1 gyerek) csomagtartó full, de minden belefér, lábnál csak a jégeres üveg(nyugi én késöbb bepótoltam).Tetőn Thule box(nem a reklám helye de tényleg tuti)6pár léc+6pár cipő . Fogyasztás:10,5. Más:BP.-Eger-BP hosszú hétvége.Asszony+2gyerek amit csak lehet elviszünk itthonról átlag 130,fogyasztás:8.Más:Van vonóhorog az autón após megkért huzzak el egy 6 szem. csónakot balatonról a dunára.3fő ülések lehajtva az auto is tele cuccal 5fok jeges szembeszél sebesség90 fogyasztás8.Csak néhány példa hogy milyen sok célra megfelel,tehát 3/4év és 20.000km után is csak azt mondhatom ha van 5-6 millió és azt autóra szánja ,szereti a családját vagy a barátait ne habozzon ez egy jó választás,mint egy igaz barát.
40.000km mentem vele ugyhogy nem 1-2000km utáni hurráoptimizmus beszél belőlem.Folyamatosan figyelemmel kisérem az itéleteket,nem értem ,hogy lehet csak rosszat írni róla.A 40.000km alatt nem romlott el semmi, indult 47fokos melegben,és minusz 27 fokos hidegben is amikor kellett hütött vagy fütött,ha kellett ment 200km/h-val, ha kelett térdig érő hóban araszolt.Sosem hagyott cserben az előzőekben már leirtam mennyi féle helyen és helyzetben használható,még néhány példa:Zokni nagyker a parkolóban egy francia és német kombi autó meg én.Ledöntve az üléssel 5000pár zokni fér be ,míg a másikokba....Nem hittek a szemüknek,nyertem tőlük a büfébe egy ebédet,hogy ennyi árú belefér.Más.Február olasz sielés2500 km oda-vissza az utasok között volt német,francia,olasz márka képviselője.Régi ismerősök most az én autómmal mentünk egybehangzóan állították ilyen jó autóban még nem utaztak,és nem udvariasságból mondták alapból utálják a japán autókat és nem 10 percig ültek benne,hanem 2x10 órát.Összegezve :
-szép sportos forma a méreteihez képest,a multiplához képest pedig gyönyörű
-jó ,erős ,takarékos motor 8-10l.fogyasztás egy ekkora autóhoz nem rossz 8:autópálya 9:város 10:extrém helyzetek
-megbizható-eddig semmi hiba
-rengeteg variálási és pakolási lehetőség sokrétű kihasználhatóság
Az itt leirtak mind igazak nem reklámfogás,majd 2 év alatt és 40.000km tapasztalata és emlékei.Nem villogni és magamutogatni vettem, egyszerű használati tárgy ami természetesen az idők alatt a szívemhez nőtt, úgy mint egy igaz barát.
u.i.:A feleségemnek egy 2001 3ajtós civic van,tegnap rendeltük meg az új 3 ajtós civicet-most jött ki-ennyit a népitéletekről nem kell mindent elhinni-no comment.

- semmi

szallerbeck

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? Stream Következő autója? Honda csak is
Verdikt (7.9/10)

Honda Fr-V 2004 (2004 - 2007)