A nagyszer? egyter?, 5-r?l a hatra
El sem tudom képzelni hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) olyan autót (bármilyet) kifogni amelyik olyan rossz lenne mint a 19-én felrakott értékelésben szerepl?. Minden estre anélkül az értékelés nélkül nem húztam volna magam elé a billenty?zetet, mert az addigi vélemények jól tükrözték a Honda új 6 személyesének valódi tulajdonságait.
Ha szigorú akarok lenni én is egy negatív tulajdonsággal kezdem: nem fér be a garázsajtón... :-) (ez inkább a garázsra nézve negatív, ha jobban belegondolok) Pedig egy ilyen remekbeszabott autó megérdemelné a f?tött garázst!
Úgy megy mint az álom, olyan kényelmes és úgy szól a gyári hifi, hogy a kedvenc CD-imet áttelepítettem az autóba. Még nem volt japán autóm de odaát azért nagyon tudnak valamit: tervezni (motort és megjelenést), összeszerelni (nemcsak összerakni) és olyan kompromisszumokat hozni amelyek nem is tünnek kompromisszumnak. Például: egyter? de úgy veszi a kanyart mintha odatapsztották volna, családi autó és jobban megy mint néhány sportosnak nevezett más márka.
Aki teheti próbáljon ki egyet, megéri; és megérti hogy tényleg lehet a bizonyítványba ötösnél jobb jegyet is szerezni. (pl. hatosat)
- Remélem sokáig üresen tudom hagyni ezt a részt
Majd az els? kötelez? után...
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Octavia 1.6 | Következő autója? | Ha tehetem egy kisebb Honda második autónak |
Verdikt | (8.9/10) |