Autók » Honda » CR-V (2017)

CR-V 2.0 i-MMD AWD HYBRID EXECUTIVE

Egy megbízható, kényelmes utitárs Japánból.

Új autó vásàrláson, hybrid suv kategóriába gondolkoztam.A Rav4 és a C-rv került a döntőbe.Több tesztvezetés után a "nagyobb ménes" miatt a Rav-4 tünt befutónak, de a kényelmes ülés, komfortosabb és csendes beltér miatt a HONDA-t választottam.A döntésemet nem bántam meg, mert hosszabb távon a kényelmes vezetési comfort többet jelent, mint az erő motor adta vezetési élmény autópályán.
Az autó városba nagyon csendes, kényelmes,jók a fékek és a kormányzás, a lámpák jól bevilágítják az utat, hatsó ülések is kényelmesek megfelelő a láb és fejtér igazi családi autó.
A sávtartó visszakormányoz, ha a figyelmem elterelődne.Néhány hiányosság:
-Autópályán 130 felett a gyorsítás, előzés a benzines motor 145Le erejéhez arányos, kevés a kasztnihoz(ilyenkor bánom, hogy nem a 185Le erös rav-4et választottam)
-Főleg a hátsóajtók becsukáskor Wartburgot idéző hangot adnak.
-A tankolásnál mért fogyasztás +0,7l-el több a müszerfalon jelzethez képest
A hiányoságokkal egyűtt egy megbízható, hosszútávon is kényelmes, jó utitárs.Mindenkinek szívből ajánlom akinek fontos a megbízhatóság, kényelmes utazás

- Semmi, elvégre Japánba készült

HONDA SZALLERBECK