Autók » Honda » CR-V (2012)

CR-V 2.0i 2WD Comfort kéziváltós

Óriás fehér bálna

Az előző Accordommal(2.0i Aut. Executive) nagyon meg voltunk elégedve, viszont a sok erdélyi utazásaink után arra kellett rájönnünk, hogy a biztonság miatt magasépítésű autó után kell nézni. Mindenféleképpen a Hondánál maradtunk, mert a megbízhatóság, biztonság és a fenntartási költségek egyaránt fontos szempontok maradtak.

A CRV-t a Duna Autónál vettük át, ahol nagyon kedves eladó csapat mellett óriási kedvezményben részesültünk, nem lehetett visszautasítani az ajánlatot.
Az első kellemetlen meglepetés akkor ért, amikor a tetőkárpiton fél tenyérnyi folt égtelenkedett, amit képtelenek voltak kitakarítani a különböző vegyszerek használatával sem. Kis tanakodás után megjött a döntés: kicserélik garanciában a komplett tetőkárpitot és arra az időre kapok egy vadiúj Civicet teli tankkal!!!!, majd szólnak mikor jöjjek vissza a CRV-ért.

Az együtt töltött 43.000km-en keresztül semmiféle meghibásodás nem történt, pedig voltunk vele sokféle szituációban ill. időjárási körülmény között.

Csomagtere a kategórián belül óriási(600L), lehajtott ülésekkel kis áruszállító is válhat belőle.

A motorja nagyon csendes, szereti a pörgetést a fogyasztása pedig városban: 8,5L autópályán: 8L városon kívül: 6,3L
A 43.000km alatt a teljes átlag: 7,3L.

Negatívumként a hátsó PADOT tudom említeni. Az Accordhoz képest nagyon kényelmetlen, formázatlan, hosszú távon bosszantóan kemény.

- Garanciában cserélték még a szalon átvétel előtt a teljes tetőkárpitot, mivel gyárilag olyan folt volt rajta, amit nem tudtak kitakarítani.

Budapest - Duna Autó - jó ár, kedvesek, segítőkészekNyíregyházi Honda szerviz - szakértő és kedves csapat, jó áronVeszprémi Honda szerviz - a legjobb ár, kedvesek, szakértők: kérdezték, hogy Debrecenben mit csináltak dupla pénzért ugyanannyi munkáért?

Debreceni Honda szerviz - drága, sértődött, arrogáns csapat: NEM AJÁNLOM SENKINEK!A munkafelvétel folyamatos grimaszolással történt, majd a szervizes úr hosszas unszolásra sorolta el mit is fog csinálni és kb. mennyibe fog fájni.A kifizetésénél a forgalmimat messziről az asztalra dobva kaptam kézhez.....

Fenntartási költség (9) Évjárat 2013
Előző autója? Accord 2.0i Aut. Executive Következő autója? Sportage