Fekete Dög
Imádom. A kényelmét, a csendet, a megbízhatóságát, az árát, a hatalmas teret a hátsó üléseknél, a dupla napfénytetőt, az autó méretét, a lámpáit, a klímát, a világos belsőt, a 17 collos kerekeket, az automata váltót városban, az automata világítást, a dupla digit klímát, az 540 literes csomagteret, a motorosan behajtható tükröket, a krómozott kilincseket és ajtószegélyt.
Nem szeretem, hogy a nyakamba zúdítja az esővizet a hátsó csomagtér ajtó felnyitáskor (elvileg garanciában javítható), hogy nincs benne tolatóradar, a rádió hangminőségét (IPOD-dal jól szól), az automata váltót autópályán (nem vált mindig vissza, ezért néha egy Fabia is komoly ellenfél), a fogyasztását (12 liter városban, dugóban), az elektromos ablak gombjainak a pozícióját, az automata ablaktörlő gondolkodásmódját, a rádió elhangolódását (garanciában javítható), a 2 literes benzinmotor nyomatékát (lehetne több), a rakodóhelyek - kesztyűtartó - méretét.
Egy Mazda 6 után egy újabb dimenzió nyílt ki számomra. Mindennapi örömforrásom, nem értem, miért nincs mindenkinek CR-V-je. :-)
2011. májusában lejárt a lízing, így visszakerült a lízingcéghez. Mit mondhatnék? Hiányozna, ha nem állna egy 4 napos CR-V a helyén. :-) De áll... és ezzel summásan össze is foglaltam az értékelésem. A 76 ezret futott autó teljesen egyben van (volt). Csak a hibáit nézem: fogyaszt, úgy rendesen, városban 12 alatt nem állt meg. Hát automata, mit csináljunk... És elég nehéz a lábam. Az egyik xenon a végére rázós úton le-lekapcsolt egy pillanatra, valószínűleg kontakthiba. Olajfogyás 12 ezer környékén, picit mindig rá kellett tölteni. Hát ennyi, Honda... első, de nem utolsó, de erről majd egy másik értékelés szól majd.
- Csomagtér ajtó - ingyen zuhanyozás eső után - klíma fütyül - autópályán - rádió elhangolódik
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | 6 2.0 CD | Következő autója? | új CR-V Exe 2.0 automata |