dolgos melós
Megpróbálom csak a tényekett írni, mivel előttem már majd minden jó és rossz "elhangzott". Ár érték arányban verhetetlen a piacon. Hosszú kutatás és összehasonlítás során csak ez maradt állva.Munkára vettem , előtte Skoda superb szolgált.Meglepően kemény és feszes élmények fogadtak, de nagyon stabil és biztonságos vezethetőség jött cserébe. Skodánál megszokott dolgok miatt sajnos műtétek következtek. Első a motor : a lomhaságból csipetnyi frissítéssel 170 lóerő, 400 nm és 6,5 átlagfogyasztás (55.000 km alatt mérve)Ez elkerülhetetlen volt. Ülések és a könyöklők átalakítása. Röhej, hogy ezt már "európai modellnek" nevezik. Az ülőlap combközépig ér, nem támasztotta a lábamat, állandó zsibbadások( évente 60-70000 km-t megyek). Ülőlaphoz nyolc cm toldás, könyöklőhöz 7 szélességre és 10 cm hosszúságra. Belseje borzasztó gagyi és olcsó kárpitozása(valahogy belepréselték a megfizethető kategóriába) miatt teljes belső bőrözést kapott, ami nem hasonlítható a gyári bőrhöz.Ajtók , műszerfal, oszlopok és amit gyárilag is megtesznek, és a négy ülésfűtés.Az üléseket sem lehetett a szükséges mértékben hátratolni. Ezen még öt centit sikerült nyerni, így már elöl is európai méretű hely van. Sajnos az anyósülés nem leengedhető és a gerinctámaszok is nagyon hiányoznak.Mindez hat hétbe került. No , hát így sikrült átformálni és ekkor érte el a listaárát.
Ezek után jól használható , árához mérten elfogadható komfortal rendelkezik.Motor komoly teljesítményű lett, de a pdtdi superb ezekkel a paraméterekkel messze állva hagyja. Láncos motor a myomjonrél dízellel, egy csörgőkígyó(2000 fordulatnál), de megy,keveset eszik és ebben és másban sem lesz már pd motor.Ezt kell szeretni.Szeretjük is.
- Kipufogótertó bak alul , spájzerrel szerelték.
Karg auto Kaposvár
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Superb | Következő autója? | volvo xc 90, de hátul kicsi a lábtér és sokat eszik és kétszer ennnyi |
Verdikt | (7.1/10) |