Kicsi piros dodgem
11 évesen az iskolából hazafelé jövet elhajtott mellettem két fekete CRX II-es. Akkor megfogadtam, hogy nekem is lesz egyszer egy ilyenem. Fater autói nyüstölése után elhatároztam, hogy valóra váltom az álmom és veszek egy második generációs CRX-et. Jó pár hónapig böngészgettem a hírdetéseket egy normális állapotú és megfizethető példány után és végül már majdnem feladtam és vettem volna egy civicet. De rátaláltam a kicsikémre és pár napon belül el is mentem megnézni. Nem sok jó reménnyel mentem el, de pozitívan csalódtam én is és a szerelő is, aki jött velem. Szerelem volt első látásra.
Használata során csak pozitív tapasztalataim vannak. Az erejéhez képest igen kevés a fogyasztása. A futóműve kemény, de így elég stabilan fekszi az utat. Bár télen elég nehézkes a közlekedés vele (főleg 5cm-es ültetssel), de megoldható. Sokan vallják, hogy nem olyan jó a féke, de én meg vagyok vele elégedve. Ha normálisan használja az ember, akkor meg is tud állni vele. Ez egy 17 éves autó és ilyen szemszögből nézve igen mutatós a mai napig. Oda vonza az emberek tekintetét. Lehet van ennél jobb is, de nekem ez az autó a N1.
A menyasszonyom eleinte féltékeny volt rá, de már ő is megszerette. Hogy miattam-e, vagy mert tényleg tetszik neki? Csak is Ő tudhatja.
- közép és hátsódob - 21.500
- külsőféltengelycsukló - 14.500/db