Japán Knight Rider
Az igazság az,hogy a kocsit anyámnak vettük zsir újjan.Nem is hajtotta agyon de mikor meglett a jogsim az enyém lett és megbutítottam egy kicsit.Motor:erősebb főtengely, erősebb hajtókar, nagyobb fordulatot bíró csapágyak,direkt szürő,butított lamda szonda,6 gangos sport váltó és a legfontosabb a Turbo Intercooler.Így lett az alap 181-lóból 278 ló.Most márt szerintem érted miért fogyott a gumi olyan sürűn!
Hangtechnika:Ajtóba 2x100W pyle,kalaptartó 2x 400W szintén pyle(ovál) a csomagtartóba pedig egy 900-as mélyláda 1000W-os erősitővel ezt mind egy SONY fejegység müködteti.
Külső:ültető rugó,remus négyes kereszt sportdob,16-os OZ alufelni,hátsó sebességre állítodó spoiler 70%-ossan fóliázott üveg zöld neon lég beömlő a motor házon.
Belső:gyári bőr ülés,világító váltógomb(alapból zöld de ha be teszed sebességbe Pl:1-esbe az egyes pirosan kezd világítani). sport kormány full zöld neon.
Akkor egy kicsit a teljesítményról:Végsebbeség elektronika kiiktatással 286Km/h (nincs elírva),205KW meg még írhatnák egy két dolgot de szerintem elég ennyi.összegezve az egészet DURVA GÉP SZERINTEM!
- vezémű szíj,gumi,évente gyertya,
Először apám ismerőséhez,aztán meglet az autószerelő szakmám és én bütyköltem.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | – | Következő autója? | HÜLYE KÉRDÉS de döntsd el.Te mit csinálnál? |
Verdikt | (8.5/10) |