Még munkába járni is öröm vele!
3 éve vettük életem legjobb, legszebb autóját.Vaciláltam kicsit, hogy nem kellene e inkább az 1,5-öt venni, de az árkülönbözet hamar döntött. Nem bántam meg.Sok országútra, meg autópályára használom, tökéletesen teszi a dolgát. Nagyon keveset fogyaszt, 1 literhez képest jól megy.Kormányzás, pedálok nagyon jók, váltás csak jó. Nekem az ülés nagyon kényelmes,182 centi vagyok 75 kiló. Az autó nagyon csendes, a motorját csak gyorsításkor hallani, de azért pályatempónál már bejön kicsi gördülési meg szélzaj.Csomagtartó elég nagy, meg jól pakolható. Multimédia méltatlanul elavult, lassú. Menettámogatói teszik a dolgukat, de néha túl félősnek érezni.A tipushibáit szerencsére csak a fórumokról ismerem. Végül a legfontosabb: Nem tudom sehol otthagyni úgy, hogy ne nézzek vissza rá. Visszaérkezvén meg örömmel konstatálom, hogy még mindíg az enyém a legszebb autó a parkolóban.Kell ennél több? Mostanáig szakszervízbe hordtam, nem túl jó tapasztalatokkal, most hogy lejárt a garancia ha nem muszály nem oda fogom. Remélem lesz még pár jó évünk együtt.
- Valami szenzor 9.000 km-nél, garanciális csere, azóta semmi.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2017 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Elektromos |