Autók » Honda » Civic (2017)

Civic komfort

csalodás

Sziasztok 4 Január elején vettem Civic 17 autót barátaim, ismerőseim tanácsa ellenére. Mindegy, nekem tetszik! A lényeg 170Km. van benne lassan egy hónapja áll a garázsomban nem tudom használni mert az utasülés magasságában állíthatatlan. Sajnos a vásárlásnál elkerülte a figyelmem az utasülés vizsgálata. Hozzá kell tennem még nem volt olyan autóm melyben az utasülés állításának lehetőssége, mint opció hiányzott. Már arra is hajlandó lennék, hogy egy magasabb komfortfokozatú (ez sem a start változat: ”elegance”) modell ülését megvásárolva számunkra használhatóvá tegyem a frissen vásárolt és biztos szerethetővé váló autóm. Sajnos a szerviz tájékoztatója szerint nincs olyan ülés a magasabban felszerelt modellekben mely megfelelő lenne. Ha tudtok valamilyen megoldást (párna kizárva) akkor szívesen venném, egyébként el kell adnom az autóm. A szerviz magasról tett a fejemre. Vetem volna egy angol vezető ülést ,de nem vállaltak feleltséget arra vonatkozóan,hogy be lehet szerelni. Csak utána kellet volna járni. Egyből leráztak.(Duna Autó)

- semmi

Fenntartási költség (5) Évjárat 2017
Kényelem (5) Használati időtartam év
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás l
Előző autója? Corolla Következő autója?
Verdikt (5.5/10)

Honda Civic 2017 (2017)