Nekem tökéletes
Németországból lett behozva 8.5 évesen, kitöltött szervizkönyv, számlák, az autó olyan állapotban volt, magam sem hittem el. Kerestem a hibát, mert előtte majdnem sikerült rohadó tetőset(festék alatt hólyagos), oldalról törtet venni de a szerelőm velem volt és kiszúrta amit én nem. Gyakorlatilag nagy szerencsém volt, a kereskedésbe előző nap érkezett meg, én azonnal foglalóztam is, szerintem másnap elvitték volna, az ára is korrekt volt. A kereskedő körbe mérte ott helyben, mindenhol gyári érték volt, innen is köszönöm neki, vannak még korrekt emberek. Egy G astrából ültem át, így lehet kicsit elfogult leszek. Elég nagy váltás volt minden téren, nekem a külső és belső dizájn mindig is nagyon bejött, tényleg mintha űrhajóban ülnék. A teljesítmény nekem bőven jó és elég is, az előző autóm fele volt LE-ben. Ha kell elgurulsz hatosban 55-60-nal 1500-as fordulaton, ha pedig gyorsulni kell akkor kettesbe 100:) Fogyasztás eddig 7.5 - 8.1 között változik, nagyon baráti. Olykor kicsit meghajtom, de abból már kinőttem, hogy bőgő motorral menjek mindenhova. Ez ugye faceliftes, így semmilyen zörgés nincs a műszerfalnál, az ülések kényelmesek, a tolatóradar is jó szolgálatot tesz. Engem nem zavar, hogy a kilátás korlátozott hátra, időnként jól is jön ha jönnek mögöttem, mert az a bizonyos sáv pont kitakarja a fényszórójukat. Szerintem hátul is elegendő hely van, a klíma brutális, van alapból mp3. Ami kicsit tényleg zavaró, sötétben a szélvédőn tükröződik a műszerfal, de le kell venni a fényerőt és meg is van oldva. 17-es kerék van rajta, egy kicsit ráz rossz úton. Egyelőre 500 km-t mentem vele, szűrők, olaj, gyertya csere volt, mást nem kellett, látszott hogy a számlák szerint az autó tényleg karban volt tartva. Jelen pillanatban úgy gondolom nekem ennél több nem kellene, újra élvezem a vezetést:) Ami negatívum, hogy a kocsi nagyon megérzi a felverődéseket. Két hét után kaptam egyet a bal kerékív felett, lett is egy kis horpadás..A motorháztetőn is van jó néhány javítás, de ahogy hallottam ezzel nem lehet mit kezdeni, max lefóliáztatni.
- Egyelőre semmi.
Magán, lassan 10 éve hozzá járok, teljesen megbízható korrekt.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | Astra G | Következő autója? | Civic |