Kellemes csalódásból, nagy kedvenc.
Amikor megláttam 2012-es képeken már nagyon tetszett külsőleg is és belsőleg. Majd 2013-ban autó vásárlásra adtam a fejem nagyon sok márkát, autót megnéztem és mérlegeltem mit kapok a pénzemért. Tavaly év végén nagyon jól be akciózták az árát és járt hozzá a felni+téli gumi is és a használt kocsimat is jól beszámolták, hát akkor itt az idő a cseréljünk. A HONDA Sommer-nál volt a legkedvezőbb feltétel a többihez képest és párnap múlva már az új kocsiban feszítettem, nagy élmény volt. A kocsiról annyit SZUPER JÓ, kényelem futómű *5-ös. A vezetői pozició tökéletes. A váltó nagyon finom az előző autómhoz képest a kacsolók, gombok sokkal precízebbek, működésük tökéletes. Az autó nagyon halk, szélzaj gyakorlatilag nincs, nem zireg-zörög semmi. A motor annyira halk hogy már kérdezték tőlem "Ez elektromos autó?", azaz igazság a motortól tartottam hogy kevés lesz, de abban csalódtam a legnagyobbat pozitívan a 100Le nagyon jól viszi a kocsit, nincs olyan helyzet ahol nem lenne elég. A fogyasztása "dizeles", 5 liter alá simán lehet vinni a tökéletesen működő start-stop rendszernek, és az Econ gombnak köszönhetően, pl. ma is hosszabb úton 4.8l az átlag. A csomagtaró egy nagy bevásárláshoz is elég, a MAGIC ülések nagyon praktikusak. A biztonsági felszereltség is teljes. A gyári extrák mind nagyon hasznosak és kielégítik egy átlag felhasználó igényeit, a DLR nappali fény nagyon szép és jó.
A kilométerek szaporodásával, majd írok még tapasztalatokat.
- Be B**na.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2013 |