Fehér kisasszony
Az elején kezdem. Kombi autóban gondolkodtam, 1,6 szivóbenzin. Sajnos nem sok volt a palettán. Focus, Hyundai, Toyota. Itt már jött a turbo korszak, egyszerü, könnyen szervizelehetőt kerestem a turbo nem volt opció. Aztán véletlen megláttam Őt. Kollegámnak az ufo verziója van, kifagattam, beleültem, csomagtere elvarázsolt( két bringa kerekek kiszedve, simán belefér, próbáltam, Ausztriába vittük) Michelisz Norbi miatt, de egyébként is nagyon tetszett a formája. Elmentem, kipróbáltam, kész voltam! Dombon felfelé majdnem megállt, kicsi a teljesitménye, 6 sebességes, tök rövid váltó áttételezéssel, de középen a müszerfalon a fordulatszámmérő biztos nem véletlenül van, ha forog, még egész jól is megy. Lenyugtatott, már nem hősködök, kényelmesen, csendben közlekedek, minimális költségekkel. Ez a Honda már nem a régi rizsrakéta, viszont egy teljesen modern, sallangoktól mentes, jól összerakott(szerintem időtálló) verda. Első fékbetét csere 65000 km, olajcsere, téli nyári gumi, benzin,semmi más, ennyi! Még pár évig megtartom!
- Első fékbetétek 8000Ft
Szekszárd PMax