Szemrevaló gépsárkány
az autó sajnos a múlté, nem kaptam elsőbbséget, és totálkárosra törték... :(
az együtt töltött időt nagyon szerettem, kényelmes, fürge autó volt, a fogyasztására sem lehet panasz, ha az ember egyszer kiér a városból. a hidegjárási zörgés a kipufogó felöl nálam is jelentkezett, meg úgy általában a hűvös reggeleken zörgött kicsit itt-ott az autó (nem zavaróan), de ahogy melegedett az idő, ez elmúlt. (megj. hogy halkan ugyan, de mintha kezdtek volna zörögni a műszerfalban az elemek a rossz utakon, ami sztem kicst korai 8500 km-nél..)
az utolsó napjaiban a bal első fék felől hallottam némi nyiszogást akkor ha épp nem nyomtam a féket, próbáltam megvasalni, de hiába. a legcsekélyebb nyomásra ez elmúlt, szal valszeg a fékpofáva volt valami.
a legfontosabb pedig, hogy a töréstesztja nálam 5*-os, egyben tartott, pedig elég csúnya volt a "koccanás". függönylégzsák rulez!
ha még ebben az életben kifizeti a biztosító a kárt, akkor vagy ugyanennél, vagy egy Accord-nál fogok kikötni, ez még a jövő zenéje. (csak az a 6-7 hónap várólista ne lenne..)
ha valaki ilyenben gondolkodik, ne habozzon, csak feketét válasszon, a többi színben eltűnik a forgalomban! feketében viszont.. főleg lefóliázva, piros féknyergekkel nálam nagyon bejött!
- mivel viszonylag új volt, ezért még semmi, leszámítva azt, hogy benzinsapka nyitó kallantyúnál kiakadt a bovden vagymi´, fél perc alatt összeakasztották.
Honda Miskolc
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |