Shadow
Minél több ítéletet olvasok annál inkább nem hiszem el, hogy ugyanarról a kocsiról beszélünk.
Shadow, az én "kis" fekete nyilam teljesen tökéletesen működik. Nincs zörgés, se kotyogás, nem eszi az olajat, nem párásodik, nem kopik az üléshuzat, nem karcolódik a műszerfal.
Szreintem kifejezetten tágas kocsi és ez nem én mondtam, hanem az 5. utas a kocsimban - nálam elfért. Pakolni is sikerült már bele párszor - én nekem nagyon tetszik, hogy a hátsó ülések felemelhetők, többször igénybe is vettem már.
Szerintem a teljesítménye is remek, tény, ültem már erősebb kocsiban, de azok jóval drágábbak is voltak, és az árához képest szerintem elég erős.
A fogyasztás az előírt: városban 6,4 sajna a dugókban megemelkedik 7,2-re, viszotn a pályán csak 5,5, így egy tankkal lazán elmegyek 650 km-t városban és nem az utolsó csepp gázolajjal esek be a kúthoz.
A hátrafelé kilátás eleinte furcsa volt, de azt is sikerült megszokni, és ha ez megy nekem, akkor az nagy szó, mert én mindig is szenvedtem a tolatással. Egytelen pici gikszer a tolatóradar, nagyon érzékeny és a legkisebb fűszálra is pityogni kezd, de ezt is kitapasztaltam már.
Korábban olvastam, hogy kissé lent vannak a pedálok, én ezt se éreztem, magassarkúban is remekül lehetett vezetni. TÉny nem autópályára mentem olyankor.
Hihetetlenül csendes, amikor először ültem bele kifejezetten hallgatóznom kellett hogy halljam ahogy változik a motor hangja.
TÉny, max-ra kellett állítani a műszerfal világítását, de csak azért, mert én állandóan felkacsolt lámpával közelkedem - ellnben nekem nem tűnik túl erősnek a sötétben.
A klímával is minden rendben, sose volt gond az, ha napos helyen hagytam, gyorsan elérte a kívánt hőfokot és utána már el is hallgatott.
Próbára tettem a mátrai szerpentineken is, és nagyon élvezte,akárcsak én.
Szóval, remek kocsi, minden ott van benne, ahol kell, a pluszba beszerelt hangafalak és bluetooth is remekül működik. Nem kell másik, ki se lehetne robbantani ebből.
- Semmi
MÉg nem volt rá szükség, de a Honda Buda lesz majd a kötelezők helszíne
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | C3 | Következő autója? | – |