Sajnálatos csalódás
Ez a Honda nem Honda!
94től volt egy crx-em, maga a tökély volt, maga korában nem sok autó volt ami lehagyta, kemény, sportos, megbízható gép volt, életveszélyes kasztnival. Utána jött egy bálna civic, már az sem az igazi sportos Honda, unalmas volt, de legalább megbízható és biztonságos.
8gen (UFO)civicre se a sportosság, de sajnos a megbízhatóság sem mondható el, törésteszten is csúfosan elbukott.
A legjobb benne talán az, hogy nagyon jó az értéktartása, 1év használat és 19ezer km után 4.800.000-ért tudtam eladni, nem sokkal többért vettem anno.
Nagyon sajnálom, hogy ez a Civic nem sikerült jól, túl sokat a design-ra pazaroltak, a megbízhatóság és biztonság rovására.
Egy autó nem lesz attól jobb, ha a index civic fórumosok, a kedvezőtlen ítéleteket töröltetik, illetve több pozitívat is beírnak fejenként!!!
- Szervízek hozzáállása katasztrófális, miután az ember kifizette az autót, már le sem sz..ják! Igazi jó magyar szokás, nem csak a Hondánál igaz ez.
- Egy Honda nem romolhat el, ez Japán! -kb ennyivel elrendezik.
- Csomagtér ajtó nem zárodik mindig, műszerfal karcosodott-cserélték nagy nehezen.
- Zörgő műanyag elemek szinte mindenhonnan, csattogó hátsó futómű.
- Néha bennragadt a cd, illetve megállt lejátszás közben és akkor se kép-se hang, csak a ki-be kapcs segített rajta.
Honda Kanizsa és Honda Kapos
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2005 |