Plakátfiú
Összességében nem volt rossz kocsi,csak minden iszonyatosan kényes,karcolékony,porfogó.kényelem,felszereltség, praktikumok,kifigástalan az de anyagok minősége nem volt az.
Fényezése iszonyat kényes!
Saját vélemény:
-Bedőlsz az irtózatosan vagány,extravagáns designek,na meg a "honda" márkanévnek a múltjából kifojólag.
Ám ahogy telik az idő és egyre többet vezeted,amilyen gyorsan
beleszerettél ugyanolyan gyorsan ki ábrándulsz.mert:
-Átlagos vezetési élményt ad,/kategóriában több ilyen is van/
-Rá jössz hogy ez a 140 ló nem olyan durva. sőt!
-Könnyen karcolódik sérül,inkább olyan plakátfiús.
a legfontosabb:
-Ez sincs megáldava a régi jó honda érzéssel,mint a vti volt.
a régebbi hondák mocskosul gyorsak voltak egy átlag autóhoz képest,tíz évvel ezelött.Persze nem volt súly csak egy könnyű kasztni,meg egy nagyon pörgős motor.
Tíz év után meg már kívülről is elkezdtek építkezni, és szép lassan olyanná váltak mint egy átlag jobb autó pl:mazda 3,seat leon.már van bennük anyag.VISZONT SZUFLA AZ NINCS./CIVIC-RŐL BESZÉLEK, NEM S 2000 VAGY INTEGRA TYPE R -RŐL./
A baj hogy a honda már nem olyan dinamikus pedig ven rejta vtec jelvény,sport feliret alupedálok meg minden ami elhiteti veled,hogy ez egy japó sporthonda.-de nem az,csak egy autó ami kurva jól néz ki.
Végül is váltottam,jó árban sikerült eladnom./pedig milyen nagy reményekkel vettem és hogy mutogattam mindenkinek/.
Remélem a honda fog még valóban erős és sportos hondákat csinálni.
Most 3 betüs verda van.Nem gondoltam volna hogy valaha ilyenem lesz.erre nincs rá írva se sport,se vtec,csak annyi hogy 120d.-ez viszont sport a javából.hondás vagy,ülj bele, próbáld ki.A többit tudni fogod..............
- hátsó lengők,csere gariban.
- kormánymű hiba csere gariban.
honda duna
hond duna