Olyan,mint egy tüzes szerető, ha kell diktálja a tempót
Már volt Accordom, Preludeom amik japánban készültek,hihetetlenül jók voltak. Most sajnos angol gyártású az autóm és egy kicsit csalódott vagyok. Nagyon szeretem a Hondákat de ez nem AZ. Egyébként imádom, de többet nem biztos, hogy veszek Hondát.
- Vásárláskor szerettem volna japán összeszerelésű autót rendelni. Tájékoztattak, hogy az nincs, mert kizárólag az angliai összeszerelő üzemből szállítanak.Fenntartással kezeltem az európai minőséget, ezért kikértem a kereskedő véleményét. Ő határozottan állította, hogy teljesen ugyanaz a minőség, nyugodtan vásároljam meg. Már hazafelé kopogott az első futómű, azóta már a hátsó is. A miskolci szervízben nem találják a hibát, zsír hiányra hivatkoznak, akkor ideiglenesen megoldották a problémát. Azóta még erősebben kopog elől is, hátul is, néha azt gondolom, hogy szét fog esni.Úgy gondolom, a szervíz igazán nem is akarja megoldani a problémát, csak a garanciális időt szeretnék kihúzni, hogy aztán méregdrágán megjavítsák. Most fogok 20 ezres szervízre menni, kíváncsi vagyok, hogy most mit fognak mondani.
Miskolci Honda szervíz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |