Nem kell más
Nagy lelkesedésemben már olyan 1000 km után írni szerettem volna, hogy ez egy csoda. De inkább vártam, mostanra 15ezret tettem bele. Meg benzint, mást nem. Jó, a kötelező százezresre elvittem, nyilván ott olaj is volt, stb. Az autó gyönyörű, kényelmes és (egyelőre) irgalmatlanul megbízható. Mostanában 8 nap alatt 3800 km-t mentem vele (görög túra), a kétnapos trópusi jellegű esőzések után az egyik ablaktörlő gumit cserélni kellett. Istenem, rémes, tragédia! :) Az utat 5.7-es átlagfogyasztással abszolváltuk (két ember, nem sok cucc, oké, visszafelé sok olívaolaj). Autópályán ha odalépek kicsit, akkor meg tud ugrani valamivel 7 fölé, városban is nagyjából 7.5l, de aki akarja, tudja okosan vezetni. Amire nekem kell, arra tökéletesen elég a 125 ló, nyilván elgondolkozik az ember, milyen lehet az 1.8-as, 6 sebességes, 140 lovas verzió (napfénytetővel) - de sajna amikor vettem, olyan nem volt ilyen kondícióban a piacon. Nekem úgy tűnik, ez egy megunhatatlan szerelem, barátnőm néha kicsit féltékeny is (na jó, inkább csak hülyének néz, amikor majd' egy év után is esténként gyakran lenézek az utcára és gyönyörködöm benne). :) Juteszembe, a 6-os CD-tár 3-as rekesze elég hamar feladta a küzdelmet, azóta is bent van egy lemez... de ez legyen a legnagyobb baj. Majd kiszedetem.
- Egyelőre semmi nem romlott el, ablaktörlőn gumit kellett cserélni. Saját hülyeség miatt megtörtem a jobb hátsó ajtónál, a küszöb környékén, újabb hülyeség, hogy cascóra javíttattam meg, elég húzós.
Honda Éles
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | – | Következő autója? | ha lesz, Honda lesz (Civic vagy Accord) |
Verdikt | (9.2/10) |