Autók » Honda » Civic (2006-2011)

Civic 1.8 Sport

Kész vagyok tőle:-)

Nos.... Előtte VW Golf V volt..... akkorát csalódtam,mint 1 ház. Volt olaszom előtte, francia... majd német..ez új volt. Mikor eladtam hibátéan volt, de előtte.... A lényeg:megfogadtam, hogy német autót soha többé. Vásárlás előtt megnéztem sokmindent. Volt ami tetszett, de mindegyiknél találtam valami bibit. Vagy a felszereltséggel voltak gondok, vagy az árral, vagy a mnotorválasztékkal. Így jött szóba a Honda. Eleinte nem is gondoltam rá, mert árban magas volt számomra, de akcióval és engedményekkeljelentős kedvezmény alakult ki. Ezzel kapcsolatban mindenkinek tudom ajánlani az autoalkusz.hu -t. Megér 1 misét.
Szóval megnéztük, megláttuk és beleszerettünk. Meglepetésre nagyobb a tér benne, A menettulajdonságok kapcsán.... fantasztikus... a 140 LE nemsemmi. Élvezet vele a vezetés. Városon kívül a tempomat használata 5 liter körüli fogyasztást nyújt (100 km/ó-nál). Autópályán 140-nél 7 körül megáll. Városban még nem igazán érzem az ízét, főleg így télen, szóval 8L vagy az fölött. Remélem, hogy lesz jobb. Egyszóval minden úgy működik ahogy kell. Majdelfelejtettem szólni a hangzásról. Vájtfülű lévén érzékeny vaqgyok a hangokra ami a zenét illeti. Míg a Golfban a gyári egység 20 fillért sem ért.... ebben gyári létére majdnem tökéletes. Persze itt a csillagos ég lehet a véglet, de szerintem kifogástalan.
Azokról az apróságokról nem beszéltem még, hogy még mindig megnézik az autót, vagyis vonzza a tekintetet. Jóleső érzés.
Összefoglalva.....Kurvajó!!! :-)

- Nem romlott el rajta semmi, hiszen még pár hónapos.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2009
Előző autója? VW Golf V 1.6 Következő autója?
Verdikt (8.8/10)

Honda Civic 2006 (2006)